maanantai 27. syyskuuta 2010

Canvastaulut keittiöön

Pitkään oli kiinnostanut teettää canvastaulut kodin sisustukseen. Kova pähkäily mitkä on ne kuvat jotka valitsen, sopivat hyvin toisiinsa, ajatuksena oli kolmen kuvan sarja. Taulut olin ajatellut sijoittavani keittiöön ja siksi valitsin nämä ruokaan liittyvät kuvat. Siinä sitä on sitten kotona kiva katsella tauluja Lapinkaipuun iskiessä, tai oikeastaan sehän on jatkuva...

Tuo hillapakkikuva on skannattu filmikuvasta, ei kovin laadukkaalla kameralla otettu,  hiukan jännitin sen laatua kuvan koko oli noin 30 x 40, aivan hyvältä se valmiina näytti. Kuva otettu Lapista Nuorttijoen reissulta v2005.




Nokipannukuva 2009 Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta ruskareissulta.




Pakkikuva eli "liekkinainen" 2007 myös Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta. Tuon "liekkinainen" tulee aina mieleen kun kuvaa katson, ystäväni sen huomas, liekkö muut katsojat sitä huomaa?

5 kommenttia:

  1. Kyllä on Hienoja-Kuvia. Isolla kirjaimella.
    Laadukas on myös se Kuva - 'ei-niin-laadukkaalla-kameralla-kuvattu'.
    Tässä se 'juju' piileekin - kuvaajan näkemys ja aiheen kuva-alalle asettelu, 'pensseli ei aina tarvitse olla viimisen mukainen'...!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuo hillapakkikuva onkin aivan ensimmäisiä ottamiani kuvia tuon tyylin sommittelukuvia... ehkä siinä onkin kuvaan oma mieltymys ja tietty tuo sisältö, joka tuo monia muistoja jo lapsuudesta...

    VastaaPoista
  3. Kauniita tauluja ja ihana idea tuoda pala Lappia omaan keittiöön!

    VastaaPoista