perjantai 3. syyskuuta 2010

Savusaunaa kuvaamassa


Sain ilokseni kuvata vanhaa savusaunaa joka vielä käytössä.  Lisää kuvia löytyy kuvagalleriastani täältä ja myöhemmin laajemmin kuvatoimistosta.

2 kommenttia:

  1. Noh - jo mie oonki aatellu - son tuo Soili jättäny 'lokinsa' kesannole.
    Kyllä son ymmärettävvääki - kuvvaajala on niin monta 'rautaa' tulesa - vai pitäskö sanua 'verkkua-pyynnisä', että jostaki'han sitä on tinkittävä.
    Nämä 'kohtaukset' maalais-elämästä - vaikka voihan se savusauna olla muualaki ko maala, navetan sijainnista en oo niikhään varma - on vartheen-otettavvaa häviävvää 'maalais-milijöötä'.
    Tuo 'navetta-kohtaus' hoiettuna käsipelilä on ainaki monila vanhemmila'ki ihimisilä vain muistoisa - nuoremmat ei sitä löyä ko kirijojen lehiltä, jos sieltäkhään. Konheila'han sitä ny'.
    Son melekosen haastheelista puuhaa nuitten kohtauksien 'lavastamien'. Solet niisä onnistunu aivan hyvin. Täyellisyys vaatisi jo nuita hommia tehehneen ja niihin aikhoin elähneen ihimisen kokemusta ja neuvoja.
    Jatkole toivotan menestystä ja työntäytheisiä kuvvauksia...

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista:-) Jep kesannollahan sitä väliin ja talvennollakin... ei ole niin noita kirjoittajan lahjoja, että aika vierähättää väliin mukavasti toisten lahjakkaampien juttuja lukiessa...

    VastaaPoista